Back to All Events

Hackathon med fagutvalget InfoMedia


Er du interessert i programmering? Har du kanskje lyst å lære mer om det? Vet du ikke helt hvor du kan lære mer enn det du kan fra fag på skolen/uni? Kanskje er du en programmerer ute etter å møte andre som kan koding? Da har du funnet rett event.

Fagutvalget InfoMedia ønsker å invitere bachelor- og masterstudenter til en helg med sosial koding i de nye flotte lokalene borte i Media City Bergen (MCB). Ønsker du å lære å programmere en chatbot i Slack, eller kanskje du er interessert i å lære noe nytt om utviklingsverktøy eller kanskje du bare vil høre med masterstudenter hva de har gjort og utviklet i fag du har nå? I så fall er dette en super mulighet for det!

Det vil bli foredrag og mulighet til å lære noe nytt. Terskelen er lav, så her er alle velkomne, selv hvor lite programmering du kan eller føler du kan. Det vil være studenter til stede som kan hjelpe med det meste.

Dette er en god mulighet for å jobbe med egne prosjekter, bare lære noe nytt eller kanskje finne andre du kan jobbe samme med.

 

TENTATIVT PROGRAM

Fredag kl. 18.00 - 23.00
Lørdag kl. 14.00 - 23.00
Søndag kl. 14.00 - 20.00

Dette er foreløpig klart:
- Åpningsforedrag med Nils Norman Haukås
- VR og 360-video-foredag med Keith Mellingen
- Aleksander Tonheim holder foredag om Inject
- Knowit stiller med foredrag og workshops
- Hubot-workshop med Sindre Moldeklev
- Kodekata med Morten Linderud
- Introduksjon til Elm med Ragnhild Aalvik
- Hacking 101: SQL-injection i praksis med Kristian Rosland

Programmet vil bli oppdatert etterhvert og er ikke spikret i stein foreløpig, men vi har lokaler i MCB til rådighet til tidene angitt over. Man må ikke være der hele helgen. Man står fritt til å velge selv når man vil dukke opp.

Vi håper å se deg der!

 

Earlier Event: November 3
FagKakedag
Later Event: November 7
Future Week: Hackathon