Pangstart

Bilde  Fra venstre Mixmaster-student Gøran, Markus, Marthe, kursleder Kristine og Mixmaster-student Malin. Foto: Simon Skjelvik Brandseth, UiB

Bilde Fra venstre Mixmaster-student Gøran, Markus, Marthe, kursleder Kristine og Mixmaster-student Malin. Foto: Simon Skjelvik Brandseth, UiB

Tiden flyr, og allerede til høsten begynner vi på masterprosjektene våre. Dette semesteret skal vi derfor sørge for å få på plass den metodiske og praktiske kunnskapen vi trenger for å utvikle et masterprosjekt knyttet til medie- og interaksjonsdesign. Vår coach og veileder denne våren er Kristine Jørgensen.

Denne uken begynte vi med teknisk opplæring, hvor Noldus har gitt oss opplæring i bruk av den nye mobile observasjonslabben. Senere skal vi gjennomføre et etnografisk orientert feltstudium der vi utforsker brukeropplevelser knyttet til ulike prototyper innen innovativ teknologi. Dette skal dere få høre mer om etterhvert som vi kommer i gang!

Vi gleder oss til et nytt og innovativt semester sammen med resten av gjengen i Media City Bergen!

 

Sara Pedersen Stene