Show and Tell: Student Edition

Tirsdag 13. februar var det duket for Show and Tell med fokus på studenter. 60 personer møtte opp i Medielaben på Media City for å høre om prosjektene våre!

Skjermbilde 2018-02-19 kl. 20.56.17.jpg

Vi hadde æren av å få presentere prototypene våre på den aller første Studentversjonen av Show & Tell på Medialaben ved NCE Media. Sara Pedersen Stene engasjerte publikum med sin prototype Endless Note, mens Vidar Daatland skapte god stemning og latter med sin prototype Q, som er et varslingssystem for eventuelle farer. Professor Maria Slavkovic, masterstudent Daniel Valland og daglig leder for Fritt Ord, Knut Olav Åmås, presenterte også spennende prosjekter, mens professor Lars Nyre introduserte oss.

Vi hadde det så gøy! Tusen takk for invitasjonen, NCE Media. Vi kommer gjerne igjen!

Sara Pedersen Stene