Vi skal til Amsterdam

Onsdag 12. september reiser vi avgårde til Europas mest innflytelsesrike media og teknologi show i Amsterdam.

Vi skal nemlig delta på IBC Show 2018. På konferansen skal vi utforske de mange utfordringene og mulighetene som står overfor medie- og underholdningsindustrien i dag. Sammen med over 1700 delegater og 400 foredragsholdere skal vi være med å forme fremtiden for bransjen. På messen skal vi oppdage de nyeste trendene og teknologien, samt bygge relasjoner med innovative mennesker i bransjen. I tillegg skal noen av oss presentere et studentprosjekt. Noen som sa Hololens? Vi skal holde dere oppdatert underveis. Dette blir gøy!

Bilde  Fra venstre kunnskapsminister og statsråd Henrik Asheim og Mixmaster-student Audun Klyve Gulbrandsen. Foto:   Simon Skjelvik Brandseth, UiB

Bilde Fra venstre kunnskapsminister og statsråd Henrik Asheim og Mixmaster-student Audun Klyve Gulbrandsen. Foto: Simon Skjelvik Brandseth, UiB

Torsdag 13. september skal vi besøke Noldus, som utvikler og leverer innovativ programvare og instrumenter for atferdsforskning. Høsten 2017 var det flere i klassen som benyttet seg av Observer XT Noldus, som er en profesjonell og brukervennlig programvarepakke for innsamling, analyse og presentasjon av data. Under besøket skal Fredrik og Gøran fortelle hvordan de opplevde å jobbe med Observer XT Noldus.

Bilde  Fra venstre Mixmaster-student Gøran, Markus, Marthe, kursleder Kristine og Mixmaster-student Malin. Foto: Simon Skjelvik Brandseth, UiB

Bilde Fra venstre Mixmaster-student Gøran, Markus, Marthe, kursleder Kristine og Mixmaster-student Malin. Foto: Simon Skjelvik Brandseth, UiB

Det blir både faglige og sosiale aktiviteter under turen. Følg oss på Instagram for jevnlige oppdateringer under turen. Vi gleder oss!

Sara Pedersen Stene